Tuesday, January 2, 2018

Revelion la Premier Palace

Undeva în afara Bucureștiului este un complex Hotel, SPA și Restaurant, toate sub titulatura Premier Palace, Prelungirea Ghenecea 134. Acum că mai știu și eu ce și cum cu revelioanele de ici și de colo, am toate elementele să scriu aici despre cum am ratat eu trecerea dintre ani. Nu vreau să fiu cârcotaș câtuși de puțin, dar tot ce scriu aici susțin că am cu ce.
Muzica a fost de joasă calitate, nu prin conținut, ci prin cât de tare se auzea, drept care nota pe care o acord este 1(unu) din 10. Au mers clienți și le-au cerut să cânte mai încet, dar fără succes. Mi se pare lipsă de bun simț să procedezi așa
Mâncarea a fost cea anunțată în pliant și pe site, iar calitatea și cantitatea au corespuns 100%, ceea ce mă face să acord nota  10(din) din 10.
Cafeaua servită a fost sub orice critică și în urma analizei a primit 4,83(patru 83%) din 10.
Băutura servită și aici mă refer la apa plată care a fost în cantitatea cerută, la temperatura cerută și la promtitudinea fără cusur merită punctajul maxim, numai că nu am venit la revelion să beau apă plată. Am solicitat un cabernet Cabernet Sauvignon și mi s-a adus un Cabernet Sauvignon Blanc, fără să fi făcut acestă specificare. Am cerut roșu și a zis că are și mi-a adus o sticlă pe care chelnărul a ținut-o să nu văd despre ce era vorba. În realitate era un merlot, drept care nu am cum să ofer o notă mai mare de 3(trei) din 10. Aș fi apreciat dacă mi s-ar fi spus că nu au Cabernet Sauvignon și aș fi rămas pe ideia de Merlot, dar nu să fiu mințit în fașă. Mi-am dat imediat seama că nu este ceea ce doream și de aceea m-am convins în clar că chelnerul mințea.
Tortul el în sine a fost bun, dar porționarea lui a fost dezastruoasă, fiindu-mi necesar microscopul pentru a vedea felia din farfurie. Calitatea dar mai ales prezentarea, în condițiile în care eu aveam în frigider un tort de la ANA de o mie de ori mai bun, nu se ridică la mai mult de 5(cinci) din 10.
Locația și amplasarea mesei unde am stat a fost o improvizație pe un culoar între două uși. Masa 22  pe schița de afară din hol avea o poziție cu totul alta decât cea reală, ceea ce arată lipsa de respect față de client, căci fuseseră rugați să nu se întâmple așa ceva. Punctajul acordat de mine este 0(zero) din 10, chiar dacă scaunele au fost  aranjeate, numai că nu aveam nici 60 cm ai mei la masă, fiind înghesuite 4 persoane în mod inuman ca să se pună la două mese lipite 12 persoane în jurul lor.
Media acordată este de 3,97 ceea ce nu este o chestie ieșită din comun din moment ce am mai făcut revelion altădată tot într-o locație așa-zis spălată și tot așa a fost. Înseamnă că acesta este nivelul și ca ciobanul din Miorița, trebuie să ne consolăm că mai mult de atât nu merge. Așa că îi felicit pe cei care au făcut revelionul la plăpumioara și n-au mai dat și o grămadă de bani.
Concluzie: acolo e o problemă de management, de personal, de lipsă de instruire, de lipsă de proceduri și cred că totul este și pe fundalul unei slabe preocupări legate de calificarea și mai ales de controlul celor care lucrează acolo, o altă explicație nu există.


(02 ianuarie 2018)

No comments:

Post a Comment